Åpen 24 timer i døgnet! 

I Tempelbua kan du kjøpe sjokolade midt på natten, hygieneartikler, solbriller og litt dagligvarer når det måtte passe. Velkommen inn!

Bua er videoovervåket og selvbetjent. Du kan betale med kort eller Vipps.

Tanken er at bua skal fungere som et lite landhandleri som vokser i takt med oss. Ikke nøl med å ta kontakt om du savner noe eller har forslag.

Dagligvarer

I Tempelbua har vi et lite sortiment av dagligvarer. Tørrvarer som frokostblanding, gryteretter, mel, sukker, tacostash, sauser, brus, toalettpapir, vaskeartikler, pålegg, syltetøy, kjeks, godteri, snacks, ketchup, spagetti, ris og potetmos står lett tilgjengelig i hyllene.

Vi har også et par små kjøleskap med melk, smør, brus, rømme, pålegg og egg.

Hygieneartikler som tannbørste, tannkrem, shampoo, plaster osv.. finner du også.

Handleposer.PNG

Mye flott og godt fra

Norsk Alpakka Eventyrsmak
Ullprodukter fra Mette L Røyse Bærpresseri Eget varemerke


Tilbakemeldinger

Dere reddet meg.

“Glemte både tannbørste og tannkrem hjemme på badet. Tok sjansen på å besøke Tembelbua for første gang for å se om dere hadde. Endte opp med både tannbørste, tannkrem og sjokolade :)”

— K.R.

Artig bu!

“Flott at dere har isdisk, melk og smør.”

— A.M.

Kjempe fin.

“Skulle kjøpe en vedsekk. Kom hjem med pulsvanter og litt annet småtteri også. At butikken er åpen 24 timer i døgnet er topp for oss hyttefolk.”

— F.F.


Litt av det du kan finne i Bua vår


Take away ved

Vi selger tørr bjørkeved året rundt i 60 l sekker. Sekkene ligger ved siden av Tempelbua og koster Kr 110,- per sekk. Hent en sekk og Vipps til 504805 Tempelseter Events. Da blir det fyr i peisen og kona blir fornøyd!

Bjørkeved.jpg