Stek din egen vaffel! 

Svette vafler? Niks… ikke hos oss. Vi har egen vaffelstasjon og store vaffeljern slik at du kan nyte en nystekt vaffel slik du ønsker den.

Våre kanelboller, med melis selvfølgelig, er nesten som et lite måltid i seg selv og har fått kjendisstatus blant hyttefolket. Sammen med en stor kopp kruttsterk kaffe er dette en smakfull energibombe :)

Trenger du et ordentlig måltid kan vi by på Trollburger servert med potetbåter og hjemmelaget aioli. Selvbetjent suppestasjon har vi også. Vår kjøttsuppe er tjukk og basert på storfekjøtt, poteter og masse godt krydder. Serveres med focaccia brød og creme fraiche. Italiensk pizza stekt i stenovn kan du nyte på huset eller bestille som take away.

Og selvsagt har vi alle rettigheter, det må en fjellstua ha! Tempelfjøla bestående av ordentlig god spekemat, ost, oliven, druer, flatbrød, og melon er perfekt tilbehør til vin, bobler og øl. Den er skapt for å dele med noen du trives i lag med.

Nyheter:


Tilbakemeldinger

Veldig koselig sted!

“Veldig koselig plass med smilende imøtekommende personell. God mat og drikke. Veldig serviceinnstilte, ordnet med sorbet is slik gutten vår med melkeallergi også kunne få seg is der”

— M.R.

Eget brygg.

“Eget brygg 10/10 vi reiser til tempelseter hver gang vi er på Norefjell, høgdepunktet før Høgevarde.”

— L.K.

Fantastisk service.

“Beste kjøttsuppen jeg har smakt”

— G.B.


Fjellmat er godmat


Vi gleder oss til du kommer på besøk!

Bordbestillinger kun fredager, lørdager og søndager. Bord må bestilles minst en dag i forveien. For bestilling samme dag ring oss på telefon: 994 73 102