Feiringer og treff

20190615_143844.jpg

Vi leier ut lokaler gjennom hele året til bursdager og forskjellige typer feiringer. Utsikten er eventyrlig og fantastisk! Vi kan også sette opp ferdig pyntet lavoer og sørge for levende musikk.

Vårt konsept går ut på at du pynter, så fikser vi resten. Vi har alt fra dartbane til høytalere tilgjengelig. Fargerike sofaer er plassert langs alle vinduer for å understreke den folkelige atmosfæren vi mener passer så godt i fjellet.

Vi samarbeider med Eggedal Borgerstue om overnatting og har et par hytter til utleie bare noen minutter gange fra fjellstuen. Fjellfest leverer lavoer og alt en skikkelig utefest på fjellet trenger.

Festmat er stikkordet for menyen. Eggedal Borgerstue sine kokker låner vi inn titt og ofte, de er nemlig kjent for det lille ekstra. Vi tilbyr også hjemmelaget elggryte, grillmat og spekefat med alt mulig tilbehør.

Bryllup

Canva - Champagne in Glasses.jpg

Fjellbryllup er populært som aldri før og det skjønner vi. Natur og høye fjell skaper en helt spesiell atmosfære som er vanskelig å glemme. Frisk luft, god mat, dans og moro hører fjellet til fra langt tilbake i tid.

Vi har store lokaler fordelt på to etasjer som gjør det enkelt å spise middagen nede, for deretter å nyte selve festen oppe. Dere bestemmer. Vi har også egen bryllupsplanlegger om det er ønskelig. Hun hjelper til med ALT helt fra starten.

Lokalene pynter dere selv, men vi rydder naturligvis opp etter festlighetene. Årstidene på fjellet gjør det enkelt å velge tema med en rustikk vri. Og man trenger ikke lete lenge etter flotte kulisser for fotografering.

Tempelseter Fjellstue har en folkelig sjel der gjestfrihet står i fokus. Store pompøse bryllup egner seg ikke hos oss. Vi er opptatt av det uformelle og det enkle, selv om vi synes hvite duker og festkledde gjester hører med til et fjellbryllup.


Tilbakemeldinger

Dette glemmer vi ikke

“Bra gjennomført. Gjestene glemmer ikke denne festen. Tusen takk!”

— U.O.

Angrer ikke

“Vi bestemte oss for fjellbryllup lenge før forlovelsen, men var litt skeptiske til hvordan alt skulle “gå i hop”. Dere leverte utover forventningene!”

— E.Å.

Takk, takk og takk

“Denne folkelige atmosfæren dere snakker om er så absolutt tilstede. Takk for at min femtiårsdag ble en fest hverken jeg eller gjestene glemmer.”

— N.C


Snapshots